Dags för kort uppdatering

Någon påtalade att det var länge sedan jag hade skrivit något här, sant det är sju månader sedan. Hur kommer det sig då? Är jag så piggelin att jag inte har tid att skriva på någon blogg. Nä, tyvärr! Det har verkligen gått lite upp och sen rakt ner igen under den tiden som gått. Till slut känns det bara som att jag upprepar mig. Därav den långa tystnaden.

Dagarna ägnas som vanligt till att träna rehab, orken går ofta hand i hand med hur ryggen känns. Men det kanske är vanligt för andra smärtpatienter också? Det är lätt att sura ihop ju längre som utvecklingen står stilla och nu har jag stått och stampat rätt länge. Så snart det gått lite bättre ett tag så kommer ett nytt bakslag. Under september så hade jag fyra riktigt usla veckor, utan ens att ha gjort något för att få mer ont. Ingen vet heller riktigt varför det helt plötsligt, och som jag ser det, utan anledning bara blir ett så långt sammanhängande ras.

Jag är inne på mitt tredje år på rehab nu, jag drömmer om att träna som jag vill istället för som jag måste. Eventuella operationer eller ingrepp ligger på is, i samråd med ortopeden, och det känns ändå som rätt beslut för mig i dagsläget.

Hoppas att ni har det bra läsare och tack för att ni ändå fortsätter kika in här och kollar läget 🙂

 

2 tankar på “Dags för kort uppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s